lørdag 19. mai 2012

Interiør og oppussing

Hei og hopp!!

Beklager at det har blitt lite innlegg på bloggen i det siste, men har oppdatert facebooksiden min da, som du kan se her: http://www.facebook.com/#!/Gamleskatter :) Som dere ser har jeg fått inn masse varer fra blandt annet Contry Courner, Matilde M og Chic Antique! Skal åpne butikk i en gammel nedlagt bensinstasjon og er i full gang med oppussing. Det kommer også varer fra Jeanne d`Arc living!! Å som jeg gleder meg :))) Håper mange finner veien innom butikken i sommer og at det vil gå så bra at jeg fortsetter etter sommeren også. Kommer til å fortsette med oppussing av egne og andres møbler samtidig. Åpningstider vil variere litt, men skal finne en eller to faste dager som det vil være åpent :)

Min kreative tante som bor på Vestlandet var på besøk for et par uker siden, og kjøpte ett gammelt flott skap av meg. Skapet hadde en nydelig patina, en fiiin grnnfarge utenpå- MEN inni var det skikkelig stygt og tante ville sette igang med maling før hun dro hjem. Det morsomme var at hun kjøpte denne malingen FØR hun i det hele tatt sjekket om hun fikk plass til skapet i bilen sin ;) noe hun faktisk ikke fikk!!! Det endte opp med at vi høvlet ned hver side av skapet med ca 1/2 cm! Det var min ide å høvle ned skapet, og tålmodigheten ligger vel i slekta -eller mangelen på den..;)  vi fikk lirket inn skapet og tante fikk noe å gjøre når mamma var på jobb :) hehe. Det var ett gammelt skap, og noen mangler her g der var det, blandt annet den utskjærte lista på toppen manglet det en del av. Handy tanten min restaurete biten og fikk fargescannet listen så hun fikk malt resten i den nydelige orginale fargen. Her er resultatet:På siste bildet ser dere en annen del av kjøkkenet og et lite glimt av stuen :) skal vise dere flere bilder fra huset til tante og onkel senere, det er såå fint der oppe!

1 kommentar:

  1. Nå skjønner jeg hva du mente med det skapet.. det var jo helt sinnsykt fint.. ble veldig misunnelig her selv nå.. :) så fint de hadde det der hjemme !!

    SvarSlett