onsdag 29. februar 2012

Søm

Har sydd putetrekk i gave til en venninne som er nybakt mor :) Hun ønsket seg litt farge i sin furudominerende stue (mannen er som mange andre menn- veldig gla i å ha "naturen" med seg i hjemmet ;) DERFOR synes jeg at det var litt morsomt med stryke-på-hjort til putene! Slik kan man jammen kombinere ulike behov, og det er ikke altfor langt unna motebildet heller. Dessuten fikk venninnen min lov til å male to av tapet-veggene i stua, og hvem ble da oppringt tro?? ;) Lyst og fint ble det, og jenta ble inspirert til enda mere forandring. Nye lenestoler er innkjøpt og ny sofa står høyest på ønskelisten om dagen tror jeg. Stoffet er fra Tilda- serien fra Panduro, det er strykemerkene og det lyseblå båndet også. Svart bånd fra Søstrene Grene.

Resultatet! Det blei ikke to helt like puter som først planlagt. Den ene har fått silkebåndet innerst og pynteborden ytterst og motsatt på den andre. Synes det blei litt spennende slik :) 

Detaljer ;)
                                                                     

Da nabofruen skulle hente de nye putene sine fikk ho en overaskelse, klarte nemlig ikke la være å sy en løper av det resterende stoffet ;)) Sydde på ett hjerte i silkebåndet jeg brukte på putene. 
Matchende løper med hjerte
                                                                         Klem fra:
 :))

2 kommentarer:

  1. De blei kjempe fine:-)!! Eg e kjempe fornøyd! Takk for at du tok dg tid t d:-). Du e sååååå flink!

    SvarSlett
  2. Så bra de falt i smak :)) Bare koselig!

    SvarSlett